Lidmaatschap

  Als lid van het CNV kun je erop rekenen dat wij voor jou aan het werk gaan. Een vakbond kan zaken regelen die je in je eentje nooit voor elkaar krijgt. Dat is wat ‘samen sterk’ bij het CNV betekent. Je kunt ons inschakelen als je hulp nodig hebt in de begeleiding van je loopbaan of bij problemen op je werk. Wij zoeken samen met onze leden naar oplossingen voor mensen die het minder goed hebben. Dit doen we voor jong en oud, op de werkvloer en in politiek Den Haag. Dit doen we met collectieve afspraken en met individuele persoonlijke hulp.  

Schrijf je nu in en profiteer van de lidmaatschapsvoordelen:

  • Invloed uitoefenen op jouw arbeidsvoorwaarden
  • Hulp bij je belastingaangifte
  • Advies bij ziekte
  • Controle van je loonstrook
  • Rechtsbijstandsverzekering voor werk en privé
  • Deskundig (juridisch) advies
  • Altijd op de hoogte met magazines of nieuwsbrieven
  • Korting op zorgverzekering

Schrijf je in

Rechtsbijstandsverzekering

Je bent automatisch verzekerd van professionele rechtshulp bij juridische problemen op het werk of bij privézaken. Denk aan een conflict op je werk over werktijden, verlofrechten of een dreigend ontslag.

Deskundig advies

CNV geeft antwoord op jouw vragen over salaris, contract of vrije dagen. Je kunt ons raadplegen via telefoon, e-mail, chat of social media.

Meepraten cao

Geef je mening over jouw cao. Hoe meer leden, hoe sterker de onderhandelingspositie is bij de werkgevers.

Korting op je zorgverzekering

Via CNV kun je gebruik maken van collectiviteitskortingen bij verschillende verzekeraars.

Advies bij ziekte

Ben je ziek, dan kun je een beroep doen op één van de CNV Vertrouwenspersonen. Voor informatie of advies rond je ziekteverlof of om je verhaal te doen. De vertrouwenspersoon kan ook meegaan naar een keuring of het UWV.

Loonstrook service

CNV helpt je om bijvoorbeeld je loonstrook of vakantiegeld te checken. Misschien klopt het allemaal wel, maar je wilt toch zekerheid hebben. Maak dan gebruik van deze service waar je als lid altijd recht op hebt.

Altijd op de hoogte met magazines of nieuwsbrieven

CNV houdt je per post en e-mail op de hoogte van de ontwikkelingen binnen je sector. Verder ontvang je tips, inspiratie en filmpjes over je rechten en plichten.

Belastinghulp

Deskundigen helpen jou én je gezinsleden het hele jaar door met belastingvragen, het invullen van je aangiftes en het aanvragen van toeslagen.