Ontdek de voordelen van het CNV lidmaatschap

Het mag vanzelfsprekend zijn dat het CNV u helpt bij kwesties op het werk. Denk bijvoorbeeld aan een conflict over werktijden, verlofrechten, een loonvordering of een dreigend ontslag. De juristen van het CNV zijn hierin gespecialiseerd en hebben al heel wat zaken met succes afgerond. Juridische bijstand met betrekking tot arbeid en inkomen is al volledig gedekt via het CNV lidmaatschap, hiervoor hoeft u geen extra dekking af te sluiten.
Dit geldt niet alleen voor eventuele arbeidskwesties maar ook voor priv├ękwesties zoals een aanrijding, een conflict met uw buren, probleem met uw woning en andere kwesties. Dit is de CNV Gezinsrechtshulpverzekering en is onderdeel van uw CNV lidmaatschap. Hiervoor werkt het CNV samen met Centraal Beheer Achmea. De rechtshulp wordt verleend door de Stichting Achmea Rechtsbijstand (SAR) met ervaren juristen op diverse gebieden.

Oordeel uw voordeel

CNV Gezinsrechtsbijstand

Heeft u ruzie met de buren? Dreigend ontslag? Ongeluk gehad in het verkeer? Conflict met een reisbureau waar u een vakantie hebt geboekt? Allemaal zaken waarbij CNV u graag helpt.

Meer informatie

Extra Ledenvoordeel

  • Elk jaar hulp bij belastingaangifte.
  • Extra Centraal Beheer voordeel.
  • Korting op vakantie, en dagjes uit.

Meer informatie

Kosten? Oordeel uw voordeel!

Om te profiteren van rechtshulp, moet u lid zijn van CNV Vakmensen. De contributie wordt vastgesteld op basis van uw situatie.

Meer informatie

Meer voor minder

Als u lid wordt van CNV profiteert u niet alleen van rechtshulp, maar ook van vele andere voordelen.

Meer informatie