Werf een lid en maak kans op mooie prijzen

Zo werkt het

CNV Vakmensen organiseert een ledenwervingscampagne waar alle leden aan mee kunnen doen!

Tijdens de actieperiode ontvang je een cadeaubon van €12,50 voor ieder nieuw lid dat je werft en het nieuwe lid ontvangt de eerste zes maanden 50% korting op de contributie. En er is meer: tot 15 december 2016 maakt iedereen wekelijks kans op fraaie prijzen. Meld dus snel iemand aan, want hoe eerder je iemand aanmeldt hoe groter je kans!

Ben je tevreden met jouw CNV-lidmaatschap? Laat het de mensen in je omgeving weten en maak hen lid!

Wil jij ook kans maken op zo’n mooie prijs. Werf dan een nieuw lid en ontvang sowieso een cadeaubon van €12,50. Veel succes!

Ik breng een nieuw lid aan

12x

Weekprijs

Elke week kans op één van de twee dinercheques van €100,-

2x

Maandprijs

In oktober en november maak je allebei ook kans op één van beide electronicacheques van € 750,-

1x

Hoofdprijs

In december maakt iedere ledenwerver en ieder nieuw lid kans op een van beide vakantiecheques t.w.v. €1500,-

Ben je tevreden met jouw CNV-lidmaatschap? Laat het de mensen in je omgeving weten en maak hen lid! Want hoe groter we zijn, des te beter we kunnen onderhandelen en des te meer we van elkaar kunnen leren. Samen staan we sterker.

Leden werven leden!

Bij het aanbrengen van een nieuw lid, ontvang je als bestaand lid van CNV Vakmensen een cadeaubon t.w.v. €12,50. Het nieuwe lid ontvangt de eerste zes maanden 50% korting op de contributie.

Hoe werf ik een lid?

Ga in gesprek met bijvoorbeeld je collega’s. Vertel ze waarom jij het belangrijk vindt dat je lid moet zijn van de vakbond. Bijvoorbeeld dat je altijd verzekerd bent van rechtshulp, ook privé. En dat het belangrijk is om samen sterk te staan in je bedrijf en cao. Natuurlijk zijn er veel meer voordelen van het lidmaatschap. Je vindt die hier

Maak iemand direct lid

Weet je al dat iemand lid wilt worden en heb jij zijn of haar gegevens? Meld hem of haar direct zelf aan als CNV-lid.

Werf een nieuw lid

Actievoorwaarden

  • De actie is geldig op inschrijvingen ontvangen vanaf 1 september 2016 t/m 15 december.
  • De actie is niet geldig in combinatie met een andere ledenwerfactie.
  • Bij het aanmelden is men akkoord met deze actievoorwaarden.
  • Voor de ledenwervingsactie 50% korting op de eerste 6 maanden van het lidmaatschap geldt een minimale lidmaatschapsduur van 1 jaar. CNV Vakmensen behoudt zich het recht op deze actie of het verloop ervan te wijzigen of te beëindigen wanneer dit gerechtvaardigd zou zijn door onvoorziene omstandigheden.
  • Ieder lid heeft recht op juridisch advies en rechtshulp. Zowel privé, als rechtshulp bij werk en inkomen. De volledige voorwaarden hiervoor kun je teruglezen in het regelement.
  • Als je lid wordt, betaal je in principe contributie. Het contributiebedrag hangt af van je inkomen.
  • Na het eerste jaar lidmaatschap kun je je lidmaatschap altijd schriftelijk opzeggen met een opzegtermijn van drie maanden. De opzegtermijn bedraagt drie maanden. Die drie maanden gaan in zodra we je schriftelijke opzegging hebben ontvangen.
  • Na het inschrijven worden nieuwe leden indien nodig door ons gebeld om alle gegevens te controleren.
  • De gegevens van nieuwe leden worden bij CNV Vakmensen geregistreerd en worden alleen gebruikt voor communicatie tussen CNV Vakmensen en leden gedurende het lidmaatschap.

De volledige voorwaarden voor deze actie kun je hier downloaden

Word lid, net als ik!